EĞİTİM FİLOTİLLASI KOMODORU'NDAN BELEDİYE ZİYARETİ

EĞİTİM FİLOTİLLASI KOMODORU

Okul Gemisi ve 8 Eğitim Botu'nun Komuta Kademesi Bandırma Belediye Başkanlığına ziyarette bulundu.

Kentimizde 02-05 Eylül tarihleri arasında “İleri Deniz Eğitimleri-II” amacıyla bulunan Sokullu Mehmet Paşa (A-577) Okul Gemisi ve 8 Eğitim Botu’nun Komuta Kademesi Bandırma Belediye Başkanlığına ziyarette bulundu.

Ziyarette Eğitim Filotillası Komodoru Dz. Kur. Kd. Alb. Sinan Sürer,  Gemi Komutanı Dz. Kur. Alb. İbrahim Şen ve görevli subaylar yer alırken Belediye Başkan Vekili Tolgan Tosun konukları Başkanlık makamında ağırladı.

İleri Deniz Eğitimleri boyunca Bandırma, Çanakkale ve Tekirdağ limanlarında ziyarette bulunacaklarını ifade eden Eğitim Filotillası Komodoru Dz. Kur. Kd. Alb. Sinan Sürer,  eğitimlerle Deniz Harp Okulu öğrencilerinin gemi ve deniz şartlarına alışkanlık kazanmaları, mesleki bilgilerinin tatbiki ve liman ziyaretleriyle birlikte de bilgi ve görgülerinin arttırması amacının temel alındığını söyledi.

Ziyaretle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Vekili Tolga Tosun, Türk Donanmasının değerli subay ve öğrencilerini Bandırma’ya ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Öte yandan kentimizde eğitim amaçlı bulunan Sokullu Mehmet Paşa Okul Gemisi ve beraberindeki 8 Eğitim Botları,  03 Eylül 2013 Salı günü saat 14.00 ile 16.00 arasında ve sonraki gün 04 Eylül 2013 Çarşamba günü saat 10.00 ile 12.00 ve 14.00 ile 17.00 saatleri arasında halkımızın ziyaretine sunulacağı öğrenildi.

 



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli